donderdag 7 oktober 2010

Het floeren kleedske "part 2"

Gisteren gevonden, vandaag mee naar school... het rood sous-pulleke dat nodig was om het floeren kleedske helemaal tot zijn recht te laten komen.
Hierzie een "in-een-rapte" foto van voor we deze morgen naar school vertrokken!

dinsdag 5 oktober 2010

Een "floeren kleedske"

Eigenlijk hou ik wel van eenvoudig, simpel, niet teveel franjes. Ik had zo een kleedje in mijn hoofd en ik zou't wel in elkaar flansen want 't was een heel simpel modelleke.
Een patroontje verknippen , zelf wat paspel maken met een lapke stof en wat koord, het "piece of cake" -gevoel overviel me en ik ging met volle moed aan de slag. Het kleedje zou immers een uurtje later klaar kunnen zijn...
Het viel anders uit dan ik dacht en had gehoopt, er werd gezucht en zelfs het lief probeerde me hier te troosten en zelfs aan te moedigen om toch nog eens opnieuw te beginnen.  Gelukkig had ik nog een restje stof over. 't Lijkt dus niet op het kleedje dat ik in mijn hoofd had, maar dat modelleke wil ik toch nog wel eens proberen... Ooit...


En nu nog op zoek gaan naar een rood sous-pulleke!


maandag 4 oktober 2010

Wie, wie OOO wie?


Mijn allereerste give-away... nog nooit zoveel reacties gekregen op een berichtje! Zelfs de meisjes waren helemaal in de ban, oh mama wow, al zoveel mensen die je pennezakjes willen, en fier en blinken.
En nu "le moment supreme", de loting...
Ongelofelijk hoe spannend ze dat hier in huis vonden... ah, en er waren maar 2 naampjes te trekken voor 6 lieve handjes... !
't Is toch gelukt zonder kleerscheuren. Volgende dames mogen hun adres doormailen naar harvest_twentyten@yahoo.com zodat ze binnenkort post uit Ierland kunnen ontvangen!

't blauw pennezakje gaat naar  "trommelgeroffel trommelgeroffel": Silke
en het bruintje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar "tetterettetet" : Miiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssss Stik

Proficiat!