vrijdag 19 november 2010

Voor Juliette, Jacoba, Leonie, Martha?

Nog een weekje, als "lieve baby" zich aan de voorspellingen houdt en we zullen het weten... Wat is de naam van het eerste prinsesje van onze Belgische vriendjes die hier in het mooie Killiney wonen. Vorig weekend maakten we samen een leuke strandwandeling waarop we zelfs dolfijnen konden bewonderen die vrolijk aan het tuimelen waren. Echt mega-zalig!
We probeerden de naam van "lieve baby" te raden, de ganse terugweg lang tot de inspiratie van mezelf en mijn drie bloedjes echt helemaal op was, de namen van alle nichtjes, tante's, klasvriendinnetjes, tot nichtjes en tantes van klasvriendinnetjes moesten eraan geloven maar "bijna-mama met de ballonbuik" gaf geen krimp... Tot, ik deze week "bijna-mama met de ballonbuik" terugzag en ze me vertelde dat wij als eersten de naam hadden geraden...
Maar ja, nu blijft het even moeilijk, want we noemden echt een boek vol namen op... we zullen toch nog moeten wachten, nog eventjes, misschien nog een weekje, misschien iets minder, misschien iets meer...

Ikzelf ben echter niet echt van het geduldige type en kon alvast niet wachten met toch al iets voor "lieve baby" te maken. Ik mag het "bijna-mama met de ballonbuik" morgen geven en hoop dat ze het ook leuk vindt.
Het werden er drie want ik kon niet kiezen welk stofje ik het leukst vond, voor de achterkantjes (jawel hoor ze zijn dubbelzijdig) gebruikte ik lapjes tricot en badstof.


10 opmerkingen:

 1. Hihi... spannend hoor! Erg mooie slabbetjes!! Vooral die met de kindjes is super, hoewel de kaboutertjes ook erg schattig zijn :-) "Lieve baby" boft maar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel lief, bijna te mooi om op te morsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel lief! Een mens zou op een eind weer wensen dat hij nog een baby had.
  En Leonie en Martha stonden ook op ons lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend, zeg! Wat een mooie slabbetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is wel mooi meegenomen dat je niet kon kiezen, krijgt de mama in spé 3 slabbertjes, keischattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig kleurrijk! Dat zijn zo van die dingen die ne mens alleen als cadeau maakt en eigenlijk zelf eens rap moet maken voor de eigen kinders é. En waarom doe ik dat dan niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaahh.. wat onwijs cute! Heerlijke stofjes gebruik je. De slabbetjes zijn zo schattig! Heb je daar een patroontje van?
  Krijgt ze er gelijk 3..wel zo handig :)

  BeantwoordenVerwijderen