woensdag 12 januari 2011

Een heel lieve dankjewel en mag 't ook eens iets "heel" simpel zijn?

Oh my!! De tijd gaat dus echt vlugger dan mezelf... al een maand geen blognieuws maar ja... 't was hier valiezeninpaktijd, er is gefeest, teveel gegeten, heel erg genoten, gespeeld, gezongen, gelachen (oh ja, veel gelachen), teruggezien en nog meer van dat eten en drinken.
Er is naar Parijs geweest met grote meid (en ja dat was zalig), en dan werd er weer gegeten en gedronken en ontmoet en gefeest.
En er kwam ook post aan... mijn Secret Santa maakte me een heel leuk Quick & Flupke - hemdzakje. Heel schattig! En daar zat in...


mooie stickertjes
kalender
boekje uit de "Hoe overleef ik..." serie van Francine Oomen waar net Fien zo verzot op is!


chocolade bollekes
heel leuk versierd schriftje... dat nog geen bestemming heeft...

Heel erg dankjewel daarvoor voorlopig blogloze Jasmien... en laat me zeker weten waar en wanneer ik je blogje-in-de-maak kan bezoeken!


Tegen dat de valiezen terug moesten worden gepakt was er zelfs geen tijd en energie meer om nog te shoppen, ... ik was ziekjes... en ben dus zonder lading nieuwe stof, frullekes, boekskes, en soldekes :( terug naar Dublin gevlogen en dan... werd ik nog zieker en gelukkig na een weekje zat ik vandaag voor 't eerst terug achter mijn naaimachien.
Voor iets eenvoudigs, een werkje dat ik mezelf had gelapt!
Vorig jaar kocht ik in Spanje een groen polkadotstofke.
Geen zuiver katoen, en eigenlijk niet veel mee aan te vangen. Toen ik thuis kwam wist ik met mijn 2 meters niet wat te doen. Ik knipte er een lapke uit voor een pennezakje (ja, seg als beginnend naaisterke wou ik een pennezakje maken en verknipte toch wel mijn 2 volle meters...) en dan lap... eigenlijk het perfecte stofke voor een tafellaken...
Vandaag heb ik dus geknipt en gepuzzeld tot ik er toch nog een tafellaken net groot genoeg voor de "voorlopige tafel"* mee heb gemaakt. (* 'k ben aan 't sparen voor een mooie tafel, zo mmm een droomtafel zo'n designgeval waar we met zijn 12-en aan kunnen, mmm)
 Mijn tafellaken, geen project om van achterover te vallen, maar allé, ik blij dat het gebeurd is!
En dus eten we vanavond op bolletjes!

7 opmerkingen: