maandag 17 januari 2011

Van 't zelfde laken... een bloesje.

Van het stofje waar ik dit rokje van maakte had ik nog een mooi stukje over. Het is een heel licht katoentje en ineens dacht ik terug aan dit patroon. Ik kreeg er een hele tijd geleden van mijn lieve schoonzusje een copietje van en maakte toen dit. Het ziet er moeilijker uit dan het is maar ik vind het absoluut een heel erg dankbaar modelletje. Jammergenoeg is het maar te maken tot maat 6 jaar en op dit moment ben ikzelf nog niet in staat patroontjes te vergroten want eerlijk... ook voor mezelf zou ik dat nog een leuk modelleke vinden maar zeker ook voor mijn oudste meisjes.
Nog even over het stofje want blijkbaar vinden velen het wel een mooitje 'ja wel ik ook! ... Ik kocht dat samen met nog andere gelijkaardige katoentjes (zoals oa dit) in deze winkel. Ze hebben er altijd wel een mooie keus.

13 opmerkingen:

 1. Heel leuk model en mooie stof. Ik zou het ook wel voor mezelf willen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zo'n mooi bloesje en een even mooi stofje. Als dat alles zie heb ik tijd tekort om het ook allemaal te maken ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amaai super model! Kan dit ook voor een 3 jarige?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi! Het stofje past mooi bij het model.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een prachtexemplaar van dat schone patroontje. Ik krijg direct goesting om er ook eentje te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, dat stofjes, die knoopjes én het modelletje er in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @peeps : ja hoor al vanaf mt 2
  @polkadotjes : allé dat is dan project 7 zeker, waarvan er al één af is maar jou kennende is er ook alweer vanalles bijgekomen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is echt machtig mooi hé!
  Jammer dat het niet voor volwassenen bestaat, ik zou het echt heel graag voor mezelf willen maken (wegens nog geen kleine kindertjes hier). Maar ik vrees dat het bij 'graag willen' blijft, aangezien het patroon uitverkocht is en mijn doe-het-zelf-skills voor patroonaanpassingen enkel tot rokjes en co reiken. Echt heel spijtig, maar intussen verwater ik op de jouw prachtige maaksel :-).

  BeantwoordenVerwijderen