maandag 7 februari 2011

Aan 't surfen en goesting aan 't krijgen...

't Is nog bijna een half jaar, lijkt ver maar 't is alweer een half jaar geleden dat we onze tickets boekten en aiaiai, dat lijkt als gisteren!
Dus... tijd om te gaan plannen want wij vertrekken eind juli voor een maandje naar Australië! Jawel met ons vijfjes en we zien't helemaal zitten (tenminste als ondertussen alle floods, stormen en bosbranden zijn geweken...).
Ik zit dus al een aantal dagen voor 't scherm te klikken en door te klikken, weg te dromen over zeiltripjes, op oneindig kunnen kijken, knalblauwe hemels, puur natuur en blijf ik verder dromen en "voor"genieten als ik beelden tegen kom zoals deze...
En terwijl ik dan toch aan 't klikken en verderklikken was botste ik ineens al op een souvenir die ik alvast wil bestellen en waar ik zeker wel een plaatsje voor vind op onze nieuwe bestemming! Voor de nieuwsgierigen onder u, neen, eigenlijk weten we nog niet echt zeker waar dat moge wezen...
3 opmerkingen:

  1. Oh, wij gingen 5 jaar geleden ook voor 5 weken naar Australië! Welke toer gaan jullie doen? Wij vertrokken in 't noorden met de Gahn (trein) naar de Red Centre. Daar een groepstour van 5 dagen. Dan de Gahn verder tot Melbourne en daar een camper gehuurd. En dan van Melbourne tot Brisbane naar Toowoomba waar vrienden wonen. Een onvergetelijke reis! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Onze eerste x was in 1996, dus nu, 15 jaar later terug met de kinderen. We vliegen op Melbourne en bezoeken er Australische vrienden, dan naar Sydney op bezoek bij Belgische vrienden, dan vliegen we naar Cairns en trekken dan (vermoed met auto) eerst verder tot Cape Tribulation en reizen dan naar beneden (wil ook Whitsunday trip en Fraser Island) tot voorbij Brisbane waar 't lief zijn neef woont... Ayers Rock stond ook op de "ooit nog te doen" lijst maar 't zal voor een volgende x (maar dan wacht ik geen 15 jaar) zijn... Ja, we kijken er heel erg naar uit, 't is een prachtig land!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er een heerlijk vooruitzicht uit! Geniet er van. Je souvenier mag er inderdaad ook wezen!

    BeantwoordenVerwijderen