dinsdag 7 september 2010

Het stof eraf!

Ooooh, hoe verlegen ben ik nu zeg...
Een ganse zomer lang, maar dan echt wel heeeeel lang heb ik geen naaimachine (of jawel met het antieke Bernina machien van granny heb ik voor het eerst succesvol een broek "ingenomen" voor onze man in huis) aangeraakt.
't Was een zaaaaalige zomer van weerzien, genieten van ons huisje, de meisjes, de vriendjes, de feestjes, het zonnetje, een tripje hier een tripje daar... en helemaal opgeladen zijn we alweer een weekje terug in Dublin.

't Machien zat onder 't stof, maar staat nu helemaal terug te blinken en heeft er net als ik weer helemaal zin in. De broekkousjes in vele kleurtjes zijn al gekocht...nu nog rokjes en kleedjes maken, met nieuwe en oude stofjes.
Hier al een voorsmaakje van het stofje dat de eer krijgt als eerste "verknipt" te worden!
Nu maar hopen dat het allemaal nog lukt, want voor een misbaksel vind ik dit wel een veel te mooi exemplaartje!
Tot gauw!

8 opmerkingen:

 1. Veel succes met eerste najaars-stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jippie! Je bent er weer! Fijn.
  En dat Vermiljoentje... daar heb ik te lang mee gewacht en nu is het uitverkocht. Ben al benieuwd te zien wat voor moois je daarvan gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je er weer bent, we hebben je al gemist, ook ik ben "curieus"!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joepie, je bent er weer! Ik heb al enkele van plan geweest je aan te porren. En nu weet ik weer dat jouw groene rokje ook een van die spoken in mijn hoofd was (ik bedoel iets wat ik zo tof vind dat ik het niet vergeet).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. allez zeg, ik sta er zo versteld van... ik laat 2 en een halve maand niets van me horen en piep... jullie zijn nog allemaal geïnteresseerd in wat ik uitspook... goh, 'k zal er maar gauw werk van maken dan!! ja, echt heel tof en bijzonder motiverend... 't is niet meer voor vanavond... maar morgen moet lukken!!

  BeantwoordenVerwijderen