maandag 24 mei 2010

you've got MAIL!

Met dat mooie weer (voor de keren dat de zomer hier echt passeert, moet ik er van genieten!!) heb in niet meer veel aan 't machien gezeten maar... er was wel post die me "goesting" deed krijgen.
Mijn nieuwe stofjes had ik besteld bij Lucky Kaeru Fabric en jajaja, heel slim van me laten toekomen op het adres van een mama van een van de kinderen van Babette's klas. Die papa werkt op de Amerikaanse Ambassade en... post naar daar uit de USA wordt behandeld aan "nationaal tarief" en zo ontliep deze madam de transportkosten naar Europa...
Toch niet slecht gezien hé...
En met de inhoud van het pakje, ja daar ben ik ook wel blij mee (alleen de blauwe stof is veel minder hevig dan verwacht maar 't lijkt mij wel een leuk stofje om te verwerken in wat zakjes of tasjes), dan die donkere polkadotjes (ja ik heb het de laatse tijd precies wel met "stippen") dat is eigenlijk een mooi chocoladebruin en de appeltjes... daar hoeft geen uitleg bij?!3 opmerkingen:

 1. Aha, mijn tips ter harte genomen. Sjiek!
  En...wat ga je er mee maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaa! pakketjes zijn altijd zo leuk om te krijgen, kan niet wachten tot die van mij binnen zijn. ben benieuwd wat je er mee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @polkadotjes: inderdaad! Ik heb je goede raad opgevoldgd... thanks again!

  BeantwoordenVerwijderen